Logo laten maken?

Een goed logo is uw bedrijf
op het lijf geschreven.

Uw logo laten ontwerpen?

Dat laat u over aan Renewed.

Uw nieuw logo?

Uw logo laten ontwerpen doet u bij Renewed. Een goed logo is uw bedrijf op het lijf geschreven. Het vertelt waarvoor u staat en zorgt ervoor dat klanten en prospects uw onderneming gemakkelijk herkennen.

Wilt u ook de huisstijl van uw bedrijf onder handen laten nemen? Dat kan! Laat het ontwerpen door ons. We werken uw bedrijfslogo uit op visitekaartjes, briefpapier, enzovoort. Als u wilt, stellen we ook uw huisstijlgids op: met duidelijke richtlijnen voor uw logo en huisstijl.

Logo laten ontwerpen: uw voordelen

Voor uw logo-ontwerp kunt u bij verschillende aanbieders terecht. Waarom u dan toch voor Renewed zou kiezen? Omdat wij u méér bieden.

1. U krijgt het volledige copyright

Wat hebt u eraan om uw logo te laten maken als u het niet kunt hergebruiken? Renewed bezorgt u alle files die u nodig hebt voor uw communicatie- en promomateriaal. Zo prijkt uw logo ook op:

  • Uw website
  • Kledij
  • Advertenties
  • ...

2. U gaat meteen aan de slag

Vraagt uw graficus u om een vector of een .eps-bestand? Dan hoort u het misschien in Keulen donderen. Bij Renewed zit u goed: we leveren uw logo in elk bruikbaar bestandsformaat:

  • .ai
  • .eps
  • .pdf
  • .png
  • .jpeg

3. U krijgt meerdere voorstellen

Bij Renewed draait alles om uw wensen. Weet u al welke richting u uit wilt met uw logo? Maakte u misschien zelf al een schets? Dan werken wij uw idee verder uit. Toch schotelen we u ook een aantal alternatieven voor: zo pikt u er snel het logo uit dat uw bedrijf op het lijf is geschreven.

Logo laten ontwerpen: logo en huisstijl

Benieuwd hoe uw logo zich vertaalt naar de rest van uw huisstijl? Laat het aan Renewed over. We leggen samen met u de geknipte kleuren, lay-out en lettertypes vast. En kleden er uw drukklare documenten mee aan: visitekaartjes en stickers, briefpapier en enveloppen, …
Uniformiteit garanderen? Vraag ons om ook uw huisstijlgids op te stellen: met duidelijke grafische richtlijnen voor uw online- en offlinecommunicatie.

Ook uw logo laten ontwerpen?

Contacteer ons vandaag nog via +32 4 72 05 16 97 of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.